Ring oss:
040-611 13 35

Vanliga frågor

Får vi alltid samma städare?

Ja, varje kund får "sin" städare som kommer varje gång, utom vid semester eller annan frånvaro då vikarie sätts in, men även vikarien brukar vara densamma varje gång.

Kan vi välja vilka dagar vi vill ha städat?

Ni kan givetvis komma med önskemål om dag och vi kommer att göra vårt bästa för att städningen ska störa er verksamhet så lite som möjligt, men det är städarbetsledaren som avgör vilken städare som passar bäst hos er och ser efter när den städaren har bäst tid i sitt schema och därefter kommer överens med er om en dag som passar både er och städaren. När dagen väl fastställts kommer städaren att komma på samma dag varje vecka (om inget oväntat händer, men då blir ni meddelade). Har ni städning flera dagar i veckan fördelas de på städarens schema med lagom frekvens mellan städtillfällena.

Talar era städare svenska?

Alla våra städare förstår svenska.

Vem står för städmaterialet?

Det gör Städpoolen, om det inte är något specialmedel ni vill vi använder för specifikt er lokal.

Vem beställer hygienpapper?

Papper, tvål, handsprit osv bestämmer ni om ni själva vill beställa eller om ni vill att vi tar hand om det åt er.

Kan vi lägga till tjänster?

Ja, det går bra att lägga till tjänster vid behov som blomvattning, mattvätt, fönsterputs, rengöring av kaffemaskin, uppsättning av ljusstakar osv osv. Det är bara att säga till städarbetsledaren vad ni är i behov av.

Vad gör jag om jag har synpunkter på städningen?

Du kontaktar arbetsledaren omgående eller fyller i kvalitetsenkäten på hemsidan så återkommer vi till dig.

När kommer fakturan?

Vid återkommande städning tillämpar vi förfakturering så i början av månaden kommer fakturan för den månaden. Sker det någon förändring av städningen under den månaden korrigeras det på nästkommande faktura. Extrabeställningar faktureras efter arbetet utförts. Du har 20 dagars betalningsvillkor men du kan få 30 om du önskar.

Kan jag få e-faktura?

Du kan få fakturan via mail eller via post, vilket du föredrar, och som företag kan du få e-faktura.

Hur söker jag jobb hos er?

Skicka in ditt cv till info@stadpoolen.com. Specificera gärna om du har körkort, bil, städvana, hur mycket du kan arbeta etc.