Ring oss:
040-611 13 35

Städpoolen i Södra Sverige AB

Städpoolen startade 1991 i Malmö och har funnits sedan dess. Vi jobbar med långsiktiga relationer både gentemot kund och personal. Städpoolen erbjuder professionell städning till företag och privatpersoner. Du kan tryggt anlita oss för städning. Vi har kollektivavtal och är med i Svenskt Näringsliv sedan 1995. Vi följer lagar och regler på alla områden, är säkerhetsklassade för att arbeta på objekt med hög säkerhet eller klassade samhällsviktiga. Vi levererar hög kvalitet, är noggranna och professionella, och vi anpassar städningen efter kundens krav och önskemål. Vi jobbar enligt ISO standarder.

Städarna

Städpoolens anställda är ett glatt team av unga och äldre städare av olika nationaliteter som alla förstår svenska. De går igenom noggranna tester vid rekrytering, bland annat ett personlighetstest med avsikt att vi skall kunna leverera den bästa möjliga kvaliteten med de bästa förutsättningarna till våra kunder. Vi lägger stor vikt vid att ha en välutbildad personal som är motiverad och har kul. Vi tycker verkligen vår personal är duktiga, trogna och pålitliga.

Arbetsmiljö

Arbetsmiljö är och har alltid varit en mycket viktig fråga hos oss. Vi lägger mycket möda på att stämningen skall vara hög och man skall kunna gå till sitt arbete med glädje. Städmetodsmässigt följer vi utvecklingen med bättre kemikalier, städredskap och städmetoder hela tiden. Teknikerna har utvecklats men det är fortfarande människorna som skall utföra jobbet och personalvården är en av de viktigaste bitarna att fokusera på. Att kunna göra ett bra jobb och lämna kundens lokaler rena och snygga skall vara tillfredställande.

Här kan du lyssna på vår radioreklam:

Kunden i fokus

Våra kunder är viktiga för oss och vi arbetar för att de ska ha en trygghet i en bra kommunikation med både arbetsledaren och städaren. En stor del av våra ansträngningar går ut på att ha en väl fungerande arbetsledning, där våra kunder har en och samma kontaktperson samt en egen städare med ett fåtal vikarier som alla känner kunden och dess lokaler väl. Grundplattan är kommunikation och att vara i stadig kontakt med både städare och kund.

Kunskap och erfarenhet

I Städpoolen idag finns gedigna kunskaper inom det mesta som har med städservice och organisation att göra. Vi har väl utvecklade system för alla områden i leveransen så du som kund skall vara så trygg och problemfri som möjligt. De städtjänster vi utför är i huvudsak kontorsstädning, trappstädning, golvvård, fönsterputsning, storstädning och flyttstädning.

Förutom detta kan vi utföra de flesta typer av städtjänster såsom brandsanering, andra typer av saneringar, arbete på hög höjd, byggstädning, högtrycksarbeten, garagestädning och även kringliggande tjänster som trädgårdsskötsel, blomvattning etc. Fråga oss! Vi har gjort det mesta på dessa 30 år och har bred kunskap – vi hjälper dig med vad du behöver!

Vill du ha hjälp med någon städning, få en offert eller bara få råd så är du välkommen att kontakta oss på Städpoolen i södra Sverige AB.

Vi hjälper dig mer än gärna!

Ring oss på:
040-611 13 35